onsdag 25. mars 2009

Leteaksjon

Natt til tirsdag var Kajsa og jeg på leteaksjon på Askøy. Vi gikk og letet nesten hele natten og kom ikke hjem før i 04:30-tiden om morgenen. Leteaksjonen endte veldig bra. Hun som var savnet kom til rette av seg selv ut på formiddagen.
Det som var artig var å se hvordan Kajsa reagerte på hjorten. Vi så nemmelig MYE hjort denne natten. Det var tydelig at hun slo på de et par ganger, men hun var ikke spesielt interessert. Da vi var på vei tilbake i bilen etter første økt, var det en hjort like i veikanten ca 1/2 meter fra Kajsa. Jeg vet ikke om det var hjorten som reiste seg og løp først eller om Kajsa skremte den, men plutselig hoppet Kajsa til og begynte å bjeffe, knurre og reise bust. Hun hadde ingen antydning til å løpe etter hjorten, hun sto bare på veien og prøvde alt hun kunne å skremme den vekk :-) Må inrømme at det er litt deilig å ha en hund som ikke løper etter hjorten og blir borte i timesvis!

2 kommentarer:

  1. Nesten sånn at jeg har lyst å gå tur om natten bare for kanskje treffe på en hjort. 1/2 meter fra Kasja.. det er jaggu bra gjort.

    SvarSlett
  2. Det får du gjøre. Kan vise deg hvor du bør gå jeg.

    SvarSlett