lørdag 20. februar 2010

AquaDog

I dag var vi først på trening på Vannverket. Her fikk Kajsa rundere ca 200 meter med 2 figuranter. Hun løste oppgaven relativt greit, men jeg synes hun kunne gått litt lenger ut på noen av slagene. MEN etter å ha vært figurant og fant ut hvor utrolig tungt det var å gå i all snøen, tror jeg jeg skal være fornøyd likevel :-) Uansett var meldingen kjempebra og det er jo det viktigste.
Etterpå trente vi litt på melding på gående figurant. Dette er noe Kajsa slet litt med når vi brukte bringkobbel også, så vi startet med en som sto i ro også gikk over til en som gikk i ring også en som gikk fra oss. Også dette gikk relativt greit, men dette må vi fortsette å trene på.
Etter trening dro vi til AquaDog siden LP-Bergen hadde klubbdag der med mange gode tilbud. Kajsa fikk prøve seg på svømming, vibrasjonsgulv og massasje. Det hele gikk kjempefint, men vibrasjonsgulvet var litt skummelt i begynnelsen. Nira hadde løpetid og kunne derfor ikke få være med på dette i dag, men hun skal få lov når løpetiden er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar